Comfortabele schoenen maken lopen weer plezierig

De comfortabele schoenen van ShoeRama krijgen niet zomaar de benaming ‘comfortschoenen’. Hiervoor moet er aan enkele voorwaarden voldaan worden, zoals:

  • De comfort schoenen moeten extra steun bieden. Deze steun wordt geboden door de zool, het leer, de vorm en het gewicht. Het leder van A-kwaliteit zorgt ervoor dat de schoenen niet gaan knellen, goed ventileren en voldoende steun bieden. Wat betreft het gewicht: hoe lichter de schoenen, hoe beter je deze kunt optillen. Dit draagt bij aan een goede voetafwikkeling en het loopcomfort.
  • De zool is gemaakt van rubber voor een goede schokdemping. Zo worden de schokken van het lopen zoveel mogelijk gedempt.
  • Uitneembare binnenzool zodat er eenvoudig steunzolen in kunnen worden gebruikt.
  • Een brede leest met een anatomische voorzijde om uw voet goed de ruimte te geven om te bewegen.
  • Aandacht voor de afwerking van naden om irritatie te voorkomen.

Comfortschoenen voor ondersteuning van het natuurlijk bewegingsproces

Een lange wandeling maken zonder moeite, denkt u misschien dat dit niet voor u is weggelegd? Probeer dan eens een keer comfortschoenen uit het assortiment van ShoeRama. Dit type schoen staat bekend om zijn flexibiliteit, natuurlijke voetbedvorm, schokdempende zolen en vooral stabiele steun zonder druk. We horen regelmatig terug van klanten dat ze na het eerste paar comfort schoenen nooit meer iets anders willen. Kom langs in onze winkel en kijk samen met een van onze deskundige medewerkers welke schoen het beste bij u past. Houd ze gerust even aan in de winkel om te wennen, loop er een paar rondjes mee, drink een kopje koffie of thee en u zult zien: die comfortabele schoenen gaan zeker mee naar huis!