Voordat u Durea sneakers koopt:

  • Zorg dat u sokken of kousen draagt die u in het dagelijks leven ook altijd draagt.
  • Kom naar ShoeRama in de middag. Dan zijn uw voeten al wat opgezet en voorkomt u dat u de nieuwe Durea schoenen net te krap koopt.
  • Pas de rechter- én linkerschoenen, er kan namelijk verschil in uw voeten zitten. Heeft u maatverschil tussen uw voeten, koop dan altijd de maat van de langste voet.
  • De schoenen moeten minimaal 1 centimeter langer zijn dan uw grootste teen. Hierdoor kunnen uw voeten goed afwikkelen bij het lopen.
  • Alhoewel schoenen zich in de regel wel iets aan de vorm van uw voeten aanpassen, moeten ze in principe direct comfortabel zitten. Let er bijvoorbeeld op dat de binnenkant vrij is van vouwen of onregelmatigheden.
  • Naast de lengte moet ook de wijdte van de schoen goed zijn. Een te krappe schoen gaat knellen, in een te wijde schoen kan de voet gaan schuiven. We hebben een groot assortiment met comfortschoenen, die zich kenmerken door zowel wijdte- als lengtematen.
  • Heeft u steunzolen? Dan heeft u vast al wel ontdekt dat deze het beste passen in goede schoenen, zoals Durea sneakers.

Wist u overigens dat uw voeten veranderen naarmate u ouder wordt? Laat dus altijd uw voeten opmeten als u nieuwe schoenen gaat passen en vraag advies aan onze medewerkers. Ze weten van elk merk en type schoen hoe deze uitvallen en ze helpen u graag bij de aankoop.

Durea sneakers passen bij iedere outfit

Sneakers vallen allang niet meer onder de categorie sportschoenen. U ziet ze tegenwoordig overal in het straatbeeld en ze kunnen naast casual ook prima onder een nette(re) outfit gedragen worden. Het geheim van de Durea sneakers zit hem naast het comfort in de tijdloze uitvoering met vaak een trendy twist. En om eerlijk te zijn, het liefst pakken we allemaal onze sneakers iedere dag uit de kast, want ze zijn zo heerlijk comfortabel. De witte variant blijft het populairste, maar sneakers in het blauw of zwart kunnen het hele jaar door prima gedragen worden. Doordat deze schoenen zo makkelijk zijn te combineren, zijn ze onder vrijwel iedere outfit een groot succes!

De perfecte sneaker

U kunt op Durea sneakers de hele dag vooruit. Bent u benieuwd naar dit merk? Kom dan langs in een van de ShoeRama winkels en laat u verbazen over het comfort van deze schoenen. De koffie staat altijd klaar en onze medewerkers nemen de tijd om samen met u de perfecte sneaker uit te kiezen. Graag tot ziens!