• Snelle levering
  • Echte winkels
  • Grootste collectie
0 | € 0,00

Beste Dorpskwissers,

ShoeRama gaat verder met haar service dan de gemiddelde schoenenwinkel. De medewerkers van ShoeRama krijgen voortdurend trainingen en productkennis bijeenkomsten. Laatst hebben we, als Durea premium dealer, een bezoek gebracht aan de Durea fabriek in Drunen. Hier hebben we een onze kennis over Durea bijgespijkerd om onze klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Door de ruime keuze in schoenen kun je bij ShoeRama altijd een passend paar schoenen vinden in jouw prijsklasse en van jouw favoriete merk. Een aantal merken in ons assortiment werken met breedtematen. Dit varieert van leest E (extra smal)  t/m leest M (extra breed). Ook hebben wij voor mensen met diabetes een ruime keus. Heb je een extreem grote of kleine schoenmaat, ook dan zul je bij ons kunnen slagen. Damesschoenen hebben wij van maat 35 t/m maat 46. Herenschoenen van maat 38 t/m maat 50. Wij presenteren in totaal meer dan 100 merken voor je in onze winkels.

Wat kun je bij ons vinden/kopen: Kinderschoenen, damesschoenen, herenschoenen, wandelschoenen, sportschoenen, sportkleding en attributen. Van voetbalsokken tot een passend outfit van Nike of Adidas. Maar ook voor tassen, portemonnees, riemen, sokken, onderhoudsmiddelen en schoenveters kunt u bij ons terecht.

Om onze klant nog beter van dienst te kunnen zijn is er een podotherapeut gevestigd in allebei onze winkels. Waar onze brede kennis stopt neemt de Podotherapeut het over. 

Ook kunt u schoenen en tassen laten repareren of vermaken bij onze vakkundige schoenmaker. 

Verder hebben wij een professioneel slijpmachine waar wij uw schaatsen op kunnen slijpen.

Nog meer extra services zijn het oprekken van schoenen die net te krap zitten en het poetsen van schoenen. Dit doen wij zelfs ook bij schoenen die niet bij ons zijn gekocht.

Ook voor het bedrukken van kleding, voetbalschoenen en sporttassen bent u bij ShoeRama aan het juiste adres.

 

Verder werken we met een leuk spaarsysteem voor alle aankopen in onze winkels die niet afgeprijsd zijn. 5% Van het aankoopbedrag wordt gespaard bij elke aankoop en wordt uitgekeerd d.m.v. een VIP-kaart die u met de post thuisgestuurd krijgt. Dit is een leuke korting op uw volgende aankoop!

Wij verwelkomen u graag in onze winkels waar de koffie/thee/cappucino of warme chocomel voor u klaarstaat. 

 

Verkoopteam ShoeRama

Sluit venster