• Snelle levering
  • Echte winkels
  • Grootste collectie
0 | € 0,00

Retourbeleid

Heeft u een artikel gekocht wat niet afgeprijsd is en een aanschafprijs van meer dan € 50,00 heeft dan kunt u een retourlabel aanvragen via klantenservice@shoerama.nl.

In alle overige gevallen kunt u het artikel terug brengen in één van onze winkels of terug sturen naar:

ShoeRama
Nies van der Schansstraat 5-7
5161 CE Sprang-Capelle

U heeft 14 dagen de tijd om een artikel terug te sturen. Hierna vervalt het retour recht.

Vergeet niet een kopie van uw factuur bij te voegen of een begeleidend schrijven.

Wij storten het bedrag binnen 10 werkdagen terug op uw rekening, credit card of PayPal rekening.

Fashioncheque/Webshopgiftcard

Indien u met een Fashioncheque of Webshopgiftcard heeft betaald zullen wij bij retouren de waarde van deze card uitkeren in de vorm van een tegoedbon. De tegoedbon zal éénmalig in de vorm van een code naar u toegemaild worden.

 

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier ( zie einde algemene voorwaarden).

 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument

Sluit venster