ShoeRama tijdens het Coronavirus

Coronavirus

 

Veilig winkelen tijdens Corona

 

Door de grootte van onze winkel kunt u altijd veilig winkelen bij ons omdat de 1,5 meter makkelijk gehanteerd kan worden.

Dit brengt wel als nadeel mee dat wij u niet de service kunnen bieden die u gewnt bent van ons. Wij assisteren u natuurlijk wel bij de aankoop van uw nieuwe paar schoenen.

Wel willen we u vragen om gericht te komen winkelen en als het niet nodig is met meerdere personen te komen.

Wij tellen de aanwezigen door iedereen zijn/haar eigen schoenlepel mee te geven zodat het niet te druk wordt in  de winkel en u veilig kunt winkelen.

 

In Sprang-Capelle hebben we een ShoeRama woonkamer gecreëerd op het parkeerterrein. Hier kunt u, als het erg druk is, wachten tot uw aan de beurt bent. Er staan stoelen en er is verwarming.

 

Winkel afspraak maken

Onze winkels zijn open onder de voorwaarden van het RIVM. U kunt bij ons veilig winkelen omdat onze winkels een groot oppervlakte hebben en we minder klanten tegelijk binnen laten dan volgens het RIVM toegestaan is. Als u er toch geen fijn gevoel bij heeft dan kunt u ook een afspraak maken zodat we u apart kunnen helpen in een gereserveerd gedeelte van onze winkel. Afspraak maken? bel dan 0416-274940 

 

 

 

Tot slot

We hopen u de komende tijd in onze winkels en online te kunnen verwelkomen en we houden u uiteraard op de hoogte via onze social media pagina's facebook en instagram over de stand van zaken en onze nieuwe collectie.

 

Zorg goed voor de mensen om u heen en blijf veilig en gezond.

 

Met vriendelijke groet,

Team ShoeRama