ShoeRama tijdens het Coronavirus

Coronavirus

 

Wij hebben besloten om onze winkels toch weer te openen met de door het RIVM opgelegde maatregelen. Wij hebben een veilige omgeving gecreëerd voor u en ons personeel en de regels verder aangescherpt om zo nog beter op uw en onze gezondheid te kunnen letten.

Wel willen we u vragen om niet met meer dan 2 personen te komen winkelen.

Als u met kinderen komt graag maximaal 3 personen

Wij tellen de aanwezigen door iedereen zijn/haar eigen schoenlepel mee te geven.

 

 

 

Winkel afspraak maken

Onze winkels zijn open onder de voorwaarden van het RIVM. U kunt bij ons veilig winkelen omdat onze winkels een groot oppervlakte hebben en we minder klanten tegelijk binnen laten dan volgens het RIVM toegestaan is. Als u er toch geen fijn gevoel bij heeft dan kunt u ook een afspraak maken zodat we u apart kunnen helpen in een gereserveerd gedeelte van onze winkel. Afspraak maken? bel dan 0416-274940 

 

Waarde Cheque

Mocht u een waarde cheque hebben ontvangen: deze zal langer geldig blijven en kunt u ook online inleveren. Neem hiervoor even contact met ons op per telefoon of e-mail.

 

Onze klantenservice is maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00u tot 18.00u voor vragen.

Wij zijn telefonisch te bereiken via 0416-274940 of mail ons naar klantenservice@shoerama.nl.

 

50jaar ShoeRama

2020 is ons jubileum jaar. Alle festiviteiten en acties die we gestart zijn schuiven we op naar het najaar. We hopen dat we het jaar feestelijk met u af kunnen sluiten.

 

Tot slot

We hopen u de komende tijd in onze winkels en online te kunnen verwelkomen en we houden u uiteraard op de hoogte via onze social media pagina's facebook en instagram over de stand van zaken en onze nieuwe collectie.

 

Zorg goed voor de mensen om u heen en blijf veilig en gezond.

 

Met vriendelijke groet,

Team ShoeRama