Tijdelijke sluiting Coronavirus

Coronavirus

Helaas hebben wij besloten dat onze fysieke winkels tijdelijk dicht zullen gaan vanaf 20 maart a.s. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM zoveel we kunnen maar door de aard van ons werk en de service die wij bieden kunnen wij uw en onze gezondheid niet garanderen. Wij nemen de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en u als klant erg serieus.

 

Dit was natuurlijk geen makkelijke keus, maar het coronavirus lijkt zich steeds verder te verspreiden en wij wilden hierin onze verantwoordelijkheid nemen. We waarderen het erg dat er nog steeds mensen naar de winkel kwamen om bij ons te winkelen, daarvoor onze dank ook!

 

Online

Voor nu is onze webshop www.shoerama.nl gewoon geopend zodat u kunt blijven genieten van onze collectie. Bestelt u voor 12:00u, dan wordt uw bestelling diezelfde dag nog verzonden, we bieden een gratis verzending bij bestellingen boven de €50,- en ook online spaart u voor korting.

 

Waarde Cheque

Mocht u een waarde cheque hebben ontvangen: deze zal langer geldig blijven en kunt u ook online inleveren. Neem hiervoor even contact met ons op per telefoon of e-mail.

 

Onze klantenservice is maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00u tot 12.00u voor vragen.

Wij zijn telefonisch te bereiken via 0416-274940 of mail ons naar klantenservice@shoerama.nl.

 

50jaar ShoeRama

2020 is ons jubileum jaar. Alle festiviteiten en acties die we gestart zijn schuiven we op naar het najaar. We hopen dat we het jaar feestelijk met u af kunnen sluiten.

 

Tot slot

We hopen u de komende tijd online te kunnen verwelkomen en we houden u uiteraard op de hoogte via onze social media pagina's facebook en instagram over de stand van zaken en onze nieuwe collectie.

 

Zorg goed voor de mensen om u heen en blijf veilig.

 

Met vriendelijke groet,

Team ShoeRama