Ecco schoenen

ECCO is een van oorsprong Deense schoenenproducent. Het bedrijf is in 1963 opgericht door Karl-Heinz Werner Toosbuy te Bredebro (Denemarken). Zijn visie was het creëren en produceren van schoenen met een hoge mate van comfort en kwaliteit. ECCO behoort momenteel tot de grootste producenten van schoenen ter wereld en worden verkocht in meer dan 50 landen.

Het doel van Karl was om ECCO schoenen zo te ontwikkelen dat het een perfecte pasvorm heeft. Er werd en wordt goed naar de anatomie van de voet gekeken en steeds weer door ontwikkelt op bestaande leesten. ECCO schoenen staan garant voor draag comfort, goede pasvorm en een heerlijk gevoel tijdens het lopen.

ECCO heeft zijn eigen looierijen waar ze continu nieuwe producten ontwikkelen om de ECCO schoenen zo comfortabel mogelijk te maken. Kwaliteit en pasvorm staan centraal bij ECCO.

ECCO schoenen zijn voor 99% geschikt voor een eigen steunzool. Wij hebben dit aangegeven bij het model ECCO schoenen op onze site.

ShoeRama Is één van de eerste ECCO klanten in Nederland en heeft een uitgebreide collectie ECCO schoenen voor u in de winkels en online.

Shop ECCO damesschoenen, ECCO herenschoenen en ECCO kinderschoenen voor jongens en meisjes  bij ShoeRama.

https://www.shoerama.nl/ecco/dames