Xsensible uitzonderlijk comfortabel

Uniek aan Xsensible is het gebruik van stretchleer, dat maar liefst uit zes verschillende lagen bestaat, elk met een specifieke functie. De buitenste laag is echt leer en is extra rekbaar gemaakt door een speciale behandeling. Het rekt in de breedte 70% en slechts 30% in de lengte. Dit is voor veel mensen ideaal, want gedurende de dag zetten onze voeten namelijk langzaam iets uit. Dankzij deze technologie blijven de schoenen de hele dag heerlijk aanvoelen, zonder irritatie of knellende voeten. De beperkte rek in de lengte garandeert daarnaast een optimale pasvorm. Tot slot ademt het stretchleer van nature en zorgt het voor een comfortabele temperatuur.

Xsensible schoenen met unieke zool

Het bedrijf Xsensible werd al in 1904 opgericht en in de loop van de jaren hebben ze hun comfortschoenen steeds verder ontwikkeld. Zo introduceerden ze in 2007 de bekende Stretchwalker schoenen van Xsensible. Dit is een uitzonderlijke schoen met een unieke zool. In het midden van de zool van deze schoenen bevindt zich namelijk een balanspunt, dat zorgt voor een natuurlijke, ontspannen en gezonde lichaamshouding. De oorsprong van dit idee ligt in Japan, waar al eeuwenlang een bijzondere sandaal wordt gedragen. Dit traditionele schoeisel zorgt voor een goede houding van het hele lichaam, waardoor gewrichten minder worden belast. Het concept van de Stretchwalker werd een wereldwijd succes, vandaar dat het natuurlijk niet ontbreekt in de uitgebreide heren- en dames collectie van ShoeRama.

Schoenen van Xsensible

De ontwerpers van Xsensibele schoenen weten dat iedere voet uniek is. Vanuit dit oogpunt verkopen we bij ShoeRama ook onze schoenen. Met aandacht voor u en uw specifieke wensen. Voor iedereen is ‘de ideale schoen’ weer anders. De schoenen vallen vaak direct in de smaak vanwege hun prettige draagcomfort. De schoenen voelen aan als een tweede huid en vormen zich direct naar de voet. Ze zijn lichtgewicht, ademend, waterafstotend en beschikken over een unieke uitvoering in stretchleer. Stijve, pijnlijke of vermoeide voeten behoren voortaan tot het verleden. Kom naar ShoeRama en ervaar het zelf!